Gülben Ergen suskunluğunu bozdu: Benim ölümümü seyrettiler!

Magazin gündeminden düşmeyen Gülben Ergen, eski eşi Erhan Çelik ile ayrılma sürecinde yaşadıklarını Seda Sayan'ın programında ilk kez açıkladı. İşte Gülben Ergen'in o açıklamaları...

Gülben Ergen suskunluğunu Seda Sayan’ın programında bozdu. Seda Sayan, “Zor zamanlarında neden sustun?” sorusuna Gülben Ergen şöyle cevap verdi:

“Susmak da bir cevaptı aslında. Susarak konuştum. Yangının orta yerinde sadece sana bağlandım. Bir haykırmaydı. Bir ringde dokuz kişiyle savaşamazsın. O kadar çok yerden saldırı geliyordu ki… Ben sessiz kaldım, şarkımla çıktım. Her yerden saldırdılar. Hep sabır çok sabır… Ben dostumun programına geliyorum. Sadece benim sınavım değildi… Gücü başkasının sırtına dayanarak alırsan, düşersin… Hangisinin neyine cevap vereceksin… Benim ölümümü seyrettiler…”


Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Damar tıkanıklıklarını önlemenin 7 etkili yolu! Tarihte bugün ne oldu? 30 Nisan İşte tarihte güne damga vuran olaylar Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 23.Bölüm Fragmanı izle Kızıl Goncalar 17.Bölüm Fragmanı izle Gastroenterit (Mide Gribi) bahar aylarında daha sık görülüyor!