GTA 6'dan sızıntı görüntüler gelmeye devam ediyor!

GTA en çok oynanan ve sevilen oyunlardan biri. Bu yüzden de 6. oyunun çıkışı merakla bekleniyor. Son günlerde ise bu oyunla ilgili büyük bir gelişme mevcut. GTA 6 oynanışı, animasyonları ve içeriği hakkında birçok sızdırılmış görüntü bulunuyor. Şimdiden hakkında videolar çekilen oyunun sızdırılmasıyla ilgili birçok yorum internette bulunuyor. Yazımızda GTA 6 oyununun sızdırılmasından bahsediyoruz!

GTA 6 oyunu uzun bir süredir beklenen ve her oyuncunun merak ettiği bir oyun olarak görülüyor. Şimdiden hakkında birçok video ve görsel olan oyunun yorumları da ilgi çekici. Diğer GTA oyunlarından birçok farkının olduğu da görülüyor. Bu oyunun geçen günlerde oyun içi oynanış videolarının yayınlandığı biliniyor. Bu videolardan elde edilen bilgilere göre GTA 6 beklenenden daha heyecan verici bir şekilde geliyor.

Henüz iki yıl daha bekletilecek olan oyunun görüntüleri bilgisayar korsanı tarafından sızdırılıyor. 3GB görüntü sızdıran bilgisayar korsanı herkesle bu bilgileri, kodları ve fotoğrafları paylaşıyor. Ortaya atılan birkaç teoriyi doğrulayan görüntüler de görünüyor. Vice City’e Dönüş teması ve kadın karakterlerin var olduğu bu görüntüler sayesinde kanıtlanmış oluyor. Rockstar ekibinin uzun yıllardır üzerinde çalıştığı bir çalışma olan GTA 6’nın sızdırılmış görüntüleri hakkında henüz resmi bir açıklama gelmiyor ancak şirketin oyuna büyük yatırımlar yaptığı biliniyor.

Oyunun İçeriği Herkese Ulaşıyor

Fotogerçeklik, üç oynanabilir karakter, karakter animasyonları, NPC’ler, restoran soygunu ve polisle çatışma sahnelerinin oyun içerisinde olması bekleniyor. Bu olayları doğrulayan doksana yakın video görüntüsü olduğu da sızdırılan görüntülerden belli oluyor. Diyaloglar ve oyun müziği ile ilgili de önemli sızıntılar görünüyor. Baş karakterlerden birinin kadın olması da önemli bir gelişme olarak aktatırılıyor.

Bu konu hakkında henüz ayrıntılı bir açıklama gelmese de görüntüler incelendiğinde fazlasıyla gerçekçi ve büyük bir sızıntının olduğu doğrulanabiliyor. Şirketin nasıl bir hareket izleyeceği de henüz belli değil.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Damar tıkanıklıklarını önlemenin 7 etkili yolu! Tarihte bugün ne oldu? 30 Nisan İşte tarihte güne damga vuran olaylar Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 23.Bölüm Fragmanı izle Kızıl Goncalar 17.Bölüm Fragmanı izle Gastroenterit (Mide Gribi) bahar aylarında daha sık görülüyor!