GTA 6 ne zaman çıkacak? GTA 6 yeni özelliklerle geliyor!

Dünyada merakla beklenen GTA 6 ne zaman çıkacak? GTA 6 oyunu yepyeni özelliklerle oyun severlerin karşısına çıkacak. Peki, GTA 6 çıkış tarihi belli oldu mu? Rockstar Games'in amiral gemisi olan GTA serisi her yeni oyunuyla satış rekorları kırıyor.

GTA 6 ne zaman çıkacak? GTA 6 çıkış tarihi efsane seri GTA fanları tarafından araştırılıyor. GTA 5'in çıkmasının üzerinden yıllar geçmesine rağmen GTA 6 için henüz resmi bir açıklama yapılmaması kafaları karıştırdı. GTA 5 üzerinde yapılan güncellemeler devam ediyor. Son olarak oyun yayın platformu Twitch'te popüler olan GTA 5 Role Play serverları ile GTA serisi büyük ilgi görmeye devam ediyor. GTA 6 oyununun hangi şehirde olacağı ve nerede geçeceği en çok merak edilen sorulardan birisi. Şimdiye kadar Miami, California ve hatta Londra bile bu dedikodulara katılmıştı. Fakat bilgileri sızdıran kişiye göre GTA 6 Miami ve New York'da geçecek.

GTA 6 NE ZAMAN ÇIKACAK?

Rockstar Games tarafından GTA 6'nın ne zaman çıkacağına ilişkin henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Şimdiye kadar 2019-2022 arası olarak tahmin edilen GTA 6 çıkış tarihi için 2019 yılını haklı olarak eleyebiliriz. Fakat Avrupa'da ufak çapta bir oyun geliştiricisi olduğunu iddia eden bir kişinin paylaştığına göre GTA 6 2020 yılında çıkacak!


Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Mucize sağlık kaynağı Zerdeçalın 11 faydası! Survivor All Star 2024 102. Bölüm Fragmanı izle Konya’da korkutan deprem! Son dakika depremler Aldatmak’ta Yeşim’le Dündar’ın ilişkisi ortalığı karıştıyor Turkcell'den sevindiren 30. yıl kampanyası! Tarifeler çifte katlanıyor