GSS prim borcu olanlara büyük müjde!

Genel sağlık sigortası (GSS) ile ilgili gelir testi yaptırıp prim borçlarını ödeyemeyenler için yapılandırma fırsatı devam ediyor. Genel sağlık sigortası prim borçları SGK tarafından otomatik olarak yapılandırıldı. Daha önce hiç gelir testine girmeyenler GSS prim borçları birikmişse 30 Kasım tarihine kadar gelir testine başvurmalı. Genel sağlık sigortası prim borçları silinecek ve prim borçları devlet tarafından ödenecek.

Genel sağlık sigortası (GSS) prim borçları için ay sonuna kadar süre var. Bu sürede gelir testine girmesi gerektiği halde girmeyenler borçlarını sildirebilir, gelir testi yaptırıp prim ödeyemeyenler için de yapılandırma fırsatı devam ediyor. İşte detaylar...

Prim borcu yapılandırması için 7326 sayılı Kanunun tanıdığı süre sona erdi. Ancak genel sağlık sigortası prim borçları için ay sonuna kadar süre var. Bu süre içerisinde gelir testine girmesi gerektiği halde girmeyenler borçlarını sildirebilir, gelir testi yaptırıp prim ödeyemeyenler için de yapılandırma fırsatı halen devam ediyor.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Tümosan Konyaspor Fenerbahçe Maçı Geniş Özeti Nissan’ın çok avantajlı bahar kampanyaları devam ediyor Şebnem ile annesi Seda’nın duygusal konuşması damga vuracak!