Grundig yapay zekayı destekli çamaşır makinesini AI Sense’i tanıttı!

Geleceğin teknolojileriyle fark yaratan Avrupa’nın öncü tüketici elektroniği markası Grundig, dünyanın en büyük tüketici elektroniği fuarı olan IFA’da yapay zekayı çamaşır makinesine uyarlayan inovatif teknolojisi AI Sense’i ilk kez sergiliyor.

GRUNDIG IFA’DA YAPAY ZEKA DESTEKLİ ÇAMAŞIR MAKİNESİ AI SENSE’İ TANITTI 

Geleceğin teknolojileriyle fark yaratan Avrupa’nın öncü tüketici elektroniği markası Grundig, dünyanın en büyük tüketici elektroniği fuarı olan IFA’da yapay zekayı çamaşır makinesine uyarlayan inovatif teknolojisi AI Sense’i ilk kez sergiliyor. Doğaya saygılı ve şık ürün tasarımlarıyla dikkat çeken Grundig, geri dönüştürülmüş ve bio malzemelerin kullanıldığı ürünlerinin yanı sıra Water Care-Suyu Koruyan teknolojileriyle de tüketicileri sürdürülebilir bir yaşam tarzına davet ediyor.

Muğla'da aranıyordu! Eski eş cinayeti Müge Anlı’ya itiraf etti Tenis topunun üzerine oturursanız ne olur? Paralel evren teorisi gerçek mi oluyor? Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Karaciğer yağlarına maydanoz kürü! Ardahan ve Kars’ın Suları, Meraları Maden Tehdidi Altında