Gribi önlemek için yapılması gerekenler ve alınması gereken önlemler!

Bir Adım Sağlık’ın Genel Müdürü Ayşe Şengel, bu dönemde daha sık görülen gribe karşı uyarıyor. Şengel, hastalıktan korunmak için aşının yanı sıra beslenmemize dikkat edip yeterince uyumanın ve vitamin takviyeleri kullanmanın önemli olduğunu söylüyor.

Havaların ciddi şekilde soğumasıyla grip vakaları da daha sık görülüyor. İnsanların kapalı ortamlarda daha fazla zaman geçirmesi ve influenza virüsünün soğuk havada daha uzun süre canlı kalabilmesi gibi faktörler grip vakalarını bu dönemde artırıyor. Solunum ve dolaşım sistemini etkilemesinin yanı sıra tüm organlarda zarara da neden olabilen grip, özellikle ileri yaşlarda, yeni doğanlarda, bağışıklık sisteminin zayıfladığı kronik hastalıklarda, dolaşım ve solunum sistemi hastalıklarında son derece ağır sonuçlar ortaya çıkarabiliyor. 

Cinselliğe en düşkün olan burçlar açıklandı! İşte en ateşli burçlar... Muğla'da aranıyordu! Eski eş cinayeti Müge Anlı’ya itiraf etti Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Ardahan ve Kars’ın Suları, Meraları Maden Tehdidi Altında Kuruluş Osman'da Osman Bey’in hedefinde Mekece kalesi var Gemini ile daha fazlasını yapın: 1.5 Pro'yu deneyin