Google'ın en geniş ve en yetenekli yapay zeka modeli ile tanışın: Gemini

Google, bugüne kadar oluşturduğu en yetenekli genel yapay zeka modeli olan Gemini'yi duyurdu. Gemini; Ultra, Pro ve Nano olmak üzere 3 farklı biçimde çalışmak için optimize edilerek, veri merkezlerinden mobil cihazlara kadar pek çok şeyde çalışabilecek biçimde tasarlandı. İşleyişini daha da kolaylaştırmak amacıyla Bard’a getirilen güncellemeyle Gemini’yi ilk deneyimleyen ülkelerden biri de Türkiye olacak.

Bard, Gemini ile birlikte bugüne kadarki en büyük güncellemesine kavuştu  

Google, bugüne kadar oluşturduğu en yetenekli genel yapay zeka modeli olan Gemini'yi duyurdu. Gemini; Ultra, Pro ve Nano olmak üzere 3 farklı biçimde çalışmak için optimize edilerek, veri merkezlerinden mobil cihazlara kadar pek çok şeyde çalışabilecek biçimde tasarlandı. İşleyişini daha da kolaylaştırmak amacıyla Bard’a getirilen güncellemeyle Gemini’yi ilk deneyimleyen ülkelerden biri de Türkiye olacak. Bu, Google DeepMind ve Google Research de dahil olmak üzere Google'daki ekiplerin büyük ölçekli ortak çabalarının sonucu ve Google’ın şimdiye kadarki en büyük bilim ve mühendislik projesi olma özelliği taşıyor. 

70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri Kazananlarını Açıkladı! Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Aldatmak'ta Güzide yeni bir çıkmaza giriyor Çölyak hastalığı, duygusal ve sosyal yaşam üzerindeki etkisi vardır