Gonca Vuslateri Zaferin Rengi filminde hayat verdiği Vera karakteri ile izleyenleri büyüleyecek

Türk spor tarihine damgasını vurmuş en önemli futbol başarılarımızdan biri olan Harington Kupası’yla final yapacak olan ZAFERİN RENGİ filminde, Gonca Vuslateri hayat verdiği Vera karakteri ile izleyenleri büyüleyecek.

1918-1923 yılları arasında yaşanmış gerçek olaylara dayanan Zaferin Rengi filmi, Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde Anadolu’da başlatılan milli mücadelenin, işgal altındaki İstanbul’da büyümesini ve futbol zaferleriyle kenetlenip, moral bulan Türk halkının bağımsızlık için direnişini konu alıyor. 

Türk spor tarihine damgasını vurmuş en önemli futbol başarılarımızdan biri olan Harington Kupası’yla final yapacak olan ZAFERİN RENGİ filminde, Gonca Vuslateri hayat verdiği Vera karakteri ile izleyenleri büyüleyecek. 

Çarlık Rusya’sının son dönemlerinde, Moskova’daki sefil hayatından kaçarak İstanbul’a gelmeyi başaran Vera, bu şehirde sıradan bir savaş göçmeni olmak yerine, aşkı ve sıra dışı ilişkisi sayesinde bambaşka bir amaca hizmet edecektir.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Şahane Hayatım’da Didem Şebnem’e karşı büyük bir zafer kazanıyor! Hafta finaline sevilen sanatçı Mehtap Yılmaz damga vurdu