Gölbaşı Belediyesi Atatürk Bulvarında kaldırım tadilatına başladı

Adıyaman’ın Gölbaşı Belediyesi tarafından vatandaşların kaldırımları daha rahat ve güven içerisinde kullana bilmeleri adına kaldırım tadilatlarına başladı.Gölbaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan kaldırım...

Adıyaman’ın Gölbaşı Belediyesi tarafından vatandaşların kaldırımları daha rahat ve güven içerisinde kullana bilmeleri adına kaldırım tadilatlarına başladı.

Gölbaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan kaldırım çalışmaları hakkında yapılan açıklamada, ilçenin muhtelif yerlerinde çeşitli sebeplerden dolayı sökülen ya da bozulan kaldırımların yenilenme çalışmaları gerçekleştiriliyor. Gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında, Atatürk Bulvarı üzerinde kaldırım yenileme çalışmalarının devam ettiği belirtildi.

SİZCE NEDEN TARİKAT..?  Tümosan Konyaspor Fenerbahçe Maçı Geniş Özeti A101 9 Mayıs günü birçok avantajlı teknolojik ürünü sunacak Formula 1 İtalya Grand Prix'si hangi tarihte, nerede gerçekleşecek? Şebnem ile annesi Seda’nın duygusal konuşması damga vuracak! 6 Mayıs Kabine Toplantısı kararları ve sonuçları açıklandı!