Gıda alışverişi yaparken dikkat! Bütçenize katkı sağlayabileceğinizi biliyor musunuz?

Türkiye genelinde hanehalklarının tüketim amaçlı yaptığı harcamalar içinde en yüksek pay yüzde 22,8 ile gıda ve içecekte. Gıda ve içeceğe ayrılan bütçede her ay artmaya devam ediyor. Etiket okuma alışkanlığı ile bütçeniz ne olursa olsun, gıdaların raf ömrü açısından tüketim alışkanlıklarınıza en uygun olanını ve daha kalitelisini seçebileceğinizi, israfı azaltabileceğinizi ve bütçenize katkı sağlayabileceğinizi biliyor musunuz?

Gıda alışverişi yaparken bütçenize katkı sağlayabileceğinizi biliyor musunuz?

Türkiye genelinde hanehalklarının tüketim amaçlı yaptığı harcamalar içinde en yüksek pay yüzde 22,8 ile gıda ve içecekte. Gıda ve içeceğe ayrılan bütçede her ay artmaya devam ediyor. Etiket okuma alışkanlığı ile bütçeniz ne olursa olsun, gıdaların raf ömrü açısından tüketim alışkanlıklarınıza en uygun olanını ve daha kalitelisini seçebileceğinizi, israfı azaltabileceğinizi ve bütçenize katkı sağlayabileceğinizi biliyor musunuz? Etiket okuma alışkanlığıyla sağlıklı beslenmek için uygun ürünler seçebilir ve alerjik reaksiyon riskini de azaltabilirsiniz.

Galatasaray Fenerbahçe Maçı Geniş Özeti ve Golleri Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak?