Gençlerden KAMEK’e yoğun ilgi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme ve Sanat Eğitimi Kursları (KAMEK) yoğun ilgi görüyor.Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Mesleki Eğitim Şube Müdürlüğü, tarafından...

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme ve Sanat Eğitimi Kursları (KAMEK) yoğun ilgi görüyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Mesleki Eğitim Şube Müdürlüğü, tarafından düzenlenen kurslara katılan gençler, yaz tatillerini en iyi şekilde değerlendiriyor. Genç KAMEK adı altında 7 branşta iki kurs merkezinde 8-16 yaş gruplarındaki 400 kursiyere eğitim veriliyor.

Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezinde düzenlenen Genç KAMEK bağlama kursuna katılan gençler hem bağlama çalmasını öğreniyor hem de yazı tatilini dolu dolu geçiriyor.

Galatasaray EMS Yapı Sivasspor Maçı Geniş Özete ve Golleri! Tarihte bugün ne oldu? 7 Mayıs İşte tarihte güne damga vuran olaylar Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Survivor All Star 2024 105. Bölüm Fragmanı izle Gelin 21.Bölüm Fragmanı izle MEB 2024 İOKBS Bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak?