Gençlerbirliği 1-2 Trabzonspor maçın gollerini izle

Trabzonspor, Süper Lig'de Gençlerbirliği'ni 2-1 mağlup etti. Gençlerbirliği 1-2 Trabzonspor maç özeti ve golleri izle için detaylar haberimizde

Süper Lig'de konuk olduğu Gençlerbirliği'ni 2-1 mağlup etti. Eryaman Stadyumu'nda oynanan maçı hakem Mustafa Öğretmenoğlu yönetti.

MAÇIN GOLLERİNİ İZLE

Trabzonspor bu galibiyetin ardından 33 puanla 5. sıraya yükseldi. Gençlerbirliği ise 19 puanla 18. sırada kaldı. Gençlerbirliği, Mustafa Kaplan ile üst üste 4. mağlubiyetini aldı. Trabzonspor ise Abdullah Avcı son 5 maçtan 4 galibiyet ve 1 beraberlik elde etti. Trabzonspor'da Kamil Ahmet, Beşiktaş maçında cezalı duruma düştü. Gençlerbirliği 1-2 Trabzonspor maç özeti ve golleri izle için detaylar haberimizde.

ABDÜLKADİR ÖMÜR UNUTULMADI
Trabzonspor'da Djaniny attığı golü, geçtiğimiz gün sakatlanan takım arkadaşı Abdülkadir Ömür'e armağan etti. Aynı zamanda Ekuban, Gençlerbirliği'ne attığı gol sonra 10 numara Abdülkadir Ömür'ü işaret ederek geçmiş olsun selamı gönderdi.

Survivor All Star 2024 103. Bölüm Fragmanı izle Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Zararlı sanıyorduk! Sağlığımız için öyle bir faydası çıktı ki... Tarihte bugün ne oldu? 3 Mayıs İşte tarihte güne damga vuran olaylar Aileler dikkat! Bu hatalar çocuklardaki böbrek sorunlarını arttırıyor! KPSS başvuru ücretleri belli oldu! KPSS Lisans, Ön lisans başvuruları!