Gazze’de biri sağlık görevlisi 2 kişi hayatını kaybetti

Filistinlilerin Gazze-İsrail sınırındaki devam ettikleri ‘Büyük Geri Dönüş Yürüyüşü’ gösterilerinde biri sağlık görevlisi olmak üzere 2 kişi, İsrail askerlerinin saldırıları sonucu hayatını kaybetti.

Gazze'deki Filistin Sağlık Bakanlığı Sözcüsü Eşref el-Kudra, Filistinlilerin Gazze-İsrail sınırında devam ettikleri ‘Büyük Geri Dönüş Yürüyüşü’ gösterilerinin 20’inci Cumasında İsrail’in saldırıları sonucu biri sağlık görevlisi olmak üzere 2 kişinin hayatını kaybettiğini, 307 kişinin de yaralandığını açıkladı. Açıklamada yararılar arasında 26 çocuğun ve 5 gazetecinin olduğu da aktarıldı. Hayatını kaybeden kişilerin kimlikleri ise Abdullah Al-kutati ve Ali Sail Alaloul olarak duyuruldu.

2 Filistinlinin hayatını kaybetmesiyle 30 Mart'tan bu yana devam eden "Büyük Dönüş Yürüyüşü" gösterilerinde hayatını kaybedenlerin sayısı 160'a yükseldi.


Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Beşiktaş Kulübünden sert Beyaz TV açıklaması! Survivor All Star 2024 99. Bölüm Fragmanı izle Tarihte bugün ne oldu? 30 Nisan İşte tarihte güne damga vuran olaylar Gelin 19.Bölüm Fragmanı izle Amedspor 1. Lig'e çok yakın! Diyarbakır'da Amedspor kutlaması!