Gaziantep'te korkunç kaza! Tarım işçilerini taşıyan kamyon devrildi: 17 yaralı! video izle

Yine tarım işçilerini taşıyan kamyon kazası! Gaziantep'te mevsimlik işçilerini taşıyan kamyon devrildi. Kazada 4'ü ağır 17 kişi yaralandı.

Gaziantep'te korkunç kaza! Tarım işçilerini taşıyan kamyon devrildi: 17 yaralı! 


(function(d,e,f){var g=e.createElement("script");g.type="text/javascript",g.src="https://trhaberler-com.cdn.vidyome.com/vme/builds/get.js",g.asyc=!0,g.setAttribute("id",`vme-data-${f}`),g.setAttribute("sticky-id",`${f}`),g.onload=function(){d.VME.create(f)},e.getElementById(`vme-sc-${f}`).parentNode.insertBefore(g,e.getElementById(`vme-sc-${f}`).nextSibling)})(this,document,"2kDZL6bGqoj");

Edinilen bilgiye göre, Gaziantep-Nizip karayolu Tokdemir köyü ile Kabasakız köyleri arasındaki Kızılyokuş mevkisinde Ramazan A. idaresindeki 63 LK 831 plakalı kamyon virajı alamayarak devrildi.

Kazada sürücü, kamyonda ve kasasında bulunan toplam 17 kişi yaralandı. Bölgeye çok sayıda ambulans sevk edilirken, yaralılar ilk müdahalenin ardından hastanelere kaldırıldı. 

Yaralılardan 4'nün sağlık durumunun ağır olduğu öğrenilirken kamyondaki şahısların fıstık toplamaya giden mevsimlik işçiler olduğu belirtildi. 

Kaza nedeniyle ulaşımın kontrollü olarak sağlandığı yol, kamyon çekici yardımıyla kaldırıldıktan sonra ulaşıma açıldı. 


Hıdırellez gecesi nasıl dilek dilenir? Hıdırellez dilek duası Tarihte bugün ne oldu? 5 Mayıs tarihte güne damga vuran olaylar Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? 2024 Kurban Bayramı ne zaman? Kurban Bayramı tatili kaç gün olacak ? 2024 THY Kabin memuru alımı ne zaman? Başvuru şartları neler? Yılport Samsunspor Trabzonspor maçı Geniş özeti ve Golleri