Garry Rodrigues Fenerbahçe'de - Fenerbahçe transfer haberleri son dakika...

Fenerbahçe, Al-Ittihad kulübüyle Garry Rodrigues’i kiralamak için anlaşmaya vardı.Garry Rodrigues Fenerbahçe'de - Fenerbahçe transfer haberleri son dakika...

Fenerbahçe, Al-Ittihad kulübüyle Garry Rodrigues’i kiralamak için anlaşmaya vardı.

Fenerbahçe'den transferde sürpriz bir hamle geldi. Sarı-lacivertliler eski Galatasaraylı Garry Rodrigues'i gündemine aldı.

Alman golcü Max Kruse'yi 3 yıllığına kadrosuna katan Fenerbahçe, bir dönem Galatasaray'da forma giyen Garry Rodrigues'i kiralamak için Al-Ittihad kulübüyle anlaşmaya vardı. Teklif 1+1 yıllık. Garry Rodrigues ve menajeriyle de görüşmeler başladı.

Galatasaray'dan Al İttihad'a transfer olmuştu

Garry Rodrigues geçtiğimiz sezonun devre arasında 10 milyon 250 bin dolar karşılığında Galatasaray'dan Al İttihad'a transfer olmuştu.


Galatasaray EMS Yapı Sivasspor Maçı Geniş Özete ve Golleri! Tarihte bugün ne oldu? 7 Mayıs İşte tarihte güne damga vuran olaylar Survivor All Star 2024 105. Bölüm Fragmanı izle Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Gelin 21.Bölüm Fragmanı izle MEB 2024 İOKBS Bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak?