Galatasaray'ın transfer planı ortaya çıktı! 5 isim ile yollar ayrılıyor

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in transfer planında 5 isimle yolların ayrılması var. Öte yandan yönetim, 4 futbolcuyla birlikte Faloca'yu gönderip bütçeyi aşağıya çekmeyi planlıyor.

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in transfer planında 5 isimle yolların ayrılması var. Öte yandan yönetim, 4 futbolcuyla birlikte Faloca'yu gönderip bütçeyi aşağıya çekmeyi planlıyor.

Galatasaray'da Dursun Özbek yönetiminden takımı 65 milyon Euro bütçe ile devralan Mustafa Cengiz 3 senede maliyeti 10 milyon Euro indirebildi. Yeni sezonda 15 milyon Euro'luk bir indirim daha amaçlayan yönetimin transfer planı ortaya çıktı. 


2020-21 sezonunda A Takım'a toplam (futbolcu-teknik heyet maaşları, Florya personel gideri, deplasman masrafı) 55 milyon Euro harcayan Galatasaray 15 milyon Euro tasarrufa gidecek. Yeni sezonda A Takım bütçesi 40 milyon Euro seviyesine çekilecek. 5 milyon Euro garanti paraya sahip Falcao'ya veda edecek sarı-kırmızılılarda 10'dan fazla futbolcunun da sözleşmesi sona eriyor. Kadroda planlanan bu operasyonla bütçede 15 milyon Euro azalma sağlanacak. Falcao'nun parası da yeni transferlere ayrılacak.

İşte sözleşmesi bitecek isimler

Fernando Muslera - 3 milyon 575 bin Euro
Younes Belhanda - 3 milyon 350 bin Euro
Emre Akbaba - 1 milyon 750 bin Euro
Martin Linnes - 1 milyon 400 bin Euro
Marcelo Saracchi - 1 milyon 350 bin milyon Euro
Oghenekaro Etebo 1 milyon 200 bin Euro
Gedson Fernandes - 650 bin Euro
Ryan Donk - 515 bin Euro
Ömer Bayram - 400 bin Euro
Şener Özbayraklı - 7 milyon TL
Emre Taşdemir - 2.2 milyon TL
Halil Dervişoğlu - 3 milyon TL

Muslera kalacak Belhanda'ya yeni teklif

Muslera ücretinde 1 milyon Euro indirime giderek nikah tazeleyecek. 3.3 milyon Euro kazanan Belhanda'ya yönetimin teklifi 1.5 milyon Euro. Yerlilerde 1.75 milyon Euro ile başı çeken Emre Akbaba'ya TL üzerinden yeni anlaşma sunulacak.

4 isim gönderilecek

Kiralık oyuncular Etebo ve Saracchi ile yola devam edilmeyecek, 2.5 milyon Euro kasada ka. 1.lacak4 milyon Euro garanti ücrete sahip Linnes ve 7 milyon TL ödenen Şener Özbayraklı da yeni sezonda olmayacak.

Galatasaray EMS Yapı Sivasspor Maçı Geniş Özete ve Golleri! Tarihte bugün ne oldu? 7 Mayıs İşte tarihte güne damga vuran olaylar Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Survivor All Star 2024 105. Bölüm Fragmanı izle Gelin 21.Bölüm Fragmanı izle MEB 2024 İOKBS Bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak?