Galatasaray'da sürpriz bir isim gündeme geldi

Sarı-kırmızılı takım, 22 yaşındaki Ryan Porteous için 1 milyon Pound teklif etmeye hazırlanıyor.

Yeni sezonun kadro yapılanmasına başlayan Galatasaray için sürpriz bir iddia gündeme geldi. İskoç basınına yansıyan habere göre sarı-kırmızılılar, Hibernian forması giyen genç savunmacı Ryan Porteous'u gündemine aldı.

Galatasaray'ın, 1 yıldır takip ettiği 22 yaşındaki stoper için 1 milyon Pound'u gözden çıkardığı ve birkaç gün içinde İskoç kulübüne resmi teklif yapacağı kaydedildi. Sarı kırmızılı takımın 1 milyon Pound'luk bonservisinin yanı sıra Hibernian'a bonuslar da önereceği ve İskoç temsilcisinin bu teklife sıcak bakacağı vurgulandı.

Sözleşmesinin bitmesine 2 yıl kalan ve İskoçya Milli Takımı'na kadar yükselen Porteous'a Hibernian'dan daha yüksek maaş önerecek olan sarı-kırmızılı takımın bu transferde avantajlı olduğu belirtildi. Porteous geçtiğimiz sezon 42 maça çıkarken 1 gol atıp 4 asist yaptı .

Fenerbahçe Beşiktaş Maçı Geniş Özeti ve Golleri! Esra Erol “Çocuk gelin” skandalını ortaya çıkardı! Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Tarihte bugün ne oldu? 28 Nisan tarihte güne damga vuran olaylar İYİ Parti'nin yeni genel başkanı Müsavat Dervişoğlu oldu Survivor All Star 2024 98. Bölüm Fragmanı izle