Galatasaray yıldızı eleştirildi: 'Beklenen sorumluluğu alamadı.'

Kayserispor ve Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in ilk haftasında berabere kaldı. Karşılaşmanın ardından spor yazarları, maçı değerlendirdi ve Galatasaraylı bir yıldızın performansı eleştirildi.

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 1. haftasında Kayserispor ile 0-0 berabere kaldı. Bu sonuçla sarı-kırmızılılar sezona puan kaybıyla başlamış oldu. Spor yazarları maçı değerlendirdi ve Galatasaray'ın tecrübeli oyuncusu eleştirilere maruz kaldı.

Değerlendirmeler özetle şu şekildedir:

DÜNYANIN EN GÜZEL LİGİ 

Süper Lig sonunda nihayet başladı. Eğer birisi alaycı bir ifadeyle "Hadi canım oradan" derse, Vizontele filminden alınmış bir replikle cevap veririm: "Burayı seversen, burası Dünya'nın en güzel yeridir. Ama Dünya'nın en güzel yerini sevmezsen, orası Dünya'nın en güzel yeri değildir." Premier Lig belki en prestijli lig olabilir, ama burada yaşayıp bu lige gönül verenler için Süper Lig en güzeli ve en değerlisidir.

70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri Kazananlarını Açıkladı! Çölyak hastalığı, duygusal ve sosyal yaşam üzerindeki etkisi vardır Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Aldatmak'ta Güzide yeni bir çıkmaza giriyor