Galatasaray yıldız futbolcunun transferini resmen duyurdu!

Galatasaray, daha önce transferi için görüşmelere başlandığını borsaya bildirdiği Marcao'nun transferi konusunda Chaves ile anlaşma sağlandığını duyurdu. Galatasaray, Marcao için Chaves'le anlaştığını KAP'a bildirdi.

Galatasaray, Marcao'nun (Marcos Do Nascimento Teixeira) transferi için Portekiz kulübü Chaves ile anlaşmanın sağlandığını açıkladı.

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar AŞ'den Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformunda (KAP) da yer alan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Marcos Do Nascimento Teixeira'nın kulübümüze transferi için mevcut kulübü olan Grupo Desportivo De Chaves-Futebol Sad ile anlaşmaya varılmıştır." denildi.

GALATASARAY'DAN HOŞGELDİN MESAJI

Sarı-kırmızılı kulüp, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Marcao'ya hoşgeldin dedi.


Hıdırellez gecesi nasıl dilek dilenir? Hıdırellez dilek duası Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Tarihte bugün ne oldu? 5 Mayıs tarihte güne damga vuran olaylar Paskalya Bayramı ne zaman? 2024 Paskalya Bayramı hangi tarihte? Yılport Samsunspor Trabzonspor maçı Geniş özeti ve Golleri Yabani 33.Bölüm Fragmanı izle