Galatasaray taraftarı Mauro Icardi'ye tepki yağdırdı!

Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Mauro Icardi, Karagümrük maçının ardından İtalya'ya gitti. Okan Buruk'un verdiği iki günlük izni fırsat bilen yıldız oyuncu memleketine gitmeyi tercih etti. Fakat bu olay Galatasaray taraftarının tepkisini çekti. Ülkeye alışamadığı ve burada kalmak istemediği şeklinde yorumlanan bu olaydan sonra yıldız oyuncunun Instagram hesabına birçok yorum yapıldı.

Süper Lig'in 12. haftasında Galatasaray, deplasmanda Fatih Karagümrük ile karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızılılar sahadan 2-0 galibiyetle ayrıldı. 3 hafta sonra galibiyetle tanışan takıma Okan Buruk tarafından iki gün izin verildi.

ICARDI ERTESİ GÜN İTALYA'YA GİTTİ

Özel hayatıyla sık sık gündeme gelen yıldız oyuncu, Fatih Karagümrük maçının ardından soluğu İtalya'da aldı. Verilen izni fırsat bilen golcü oyuncunun bu paylaşımına sarı-kırmızılı taraftarlar tepki gösterdi. "İki günlük izinde bile ülkeden ayrıldı" şeklinde yorum yapan taraftarlar Icardi'nin Instagram hesabına akın etti.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Survivor All Star 2024 99. Bölüm Fragmanı izle Damar tıkanıklıklarını önlemenin 7 etkili yolu! Tarihte bugün ne oldu? 30 Nisan İşte tarihte güne damga vuran olaylar Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 23.Bölüm Fragmanı izle Gastroenterit (Mide Gribi) bahar aylarında daha sık görülüyor!