Galatasaray, Riekerink ile yollarını ayırdı

Galatasaray’da Yönetim Kurulu Toplantısı sona erdi! Toplantı sonrasında açıklama yapan Başkan Dursun Özbek, Jan Olde Riekerink ile yolların ayrıldığını açıkladı.

Özbek’in sözleri şöyle;

“Galatasaray Futbol Takımı’nın performansı nedeniyle değerlendirme toplantısı yaptık. Yönetimde enine boyuna takımı tartıştık. Jan Riekerink ile yollarımızı ayırdık. Bu kararı da kendisine ilettik. Telefonda yollarımızı ayırdığımızı söyledik. Yeni teknik direktör konusunda çalışmalarımıza yarın sabah başlayacağız.

Riekerink ile Levent Nazifoğlu konuştu. Kendisini alt yapıda devam edip etmeyeceği yarın belli olacak. Sözleşme feshi hakkında da yarın resmi açıklamayı yapacağız.“

Sozcu

Serdar Ali Çelikler Mustafa Savranlar'ın eşi hakkında iğrenç sözler FETÖ firarisi Hakan Şükür'den Fatih Terim ile ilk şok açıklama! Necmettin Erbakan Akyüz hem turnuvanın hende gönüllerin şampiyonu oldu Beşiktaş Spor Kulübünün Mali Görüşmeleri sırasında Filistin gerginliği Beşiktaş Başkan Adayı Serdal Adalı’dan Haydi Kalk Ayağa videosu Fatih Altaylı, Seçil Erzan davasında faturayı Fatih Terim'e kesti!