Galatasaray - Gaziantep FK maçının sonucu: 3-3 özet ve golleri izle

Süper Lig'in 28. haftasında Galatasaray, son dakikada yediği golle sahasında Gaziantep FK ile 3-3 berabere kaldı.

Süper Lig'in 28. haftasında Galatasaray sahasında Gaziantep FK'yı konuk etti. Karşılaşmanın son dakikalarında nefes kesen maçta kazanan çıkmadı: 3-3. Sarı-kırmızılıların gollerini 36. dakikada Falcao, 40. dakikada Belhanda ve 66. dakikada Feghouli kaydetti. Gaziantep'in gollerini ise 17. dakikada Djilobodji, 78. dakikada Twumasi ve 90+15. dakikada Maxim penaltıdan attı. Ayrıca karşılaşmanın 55. dakikada Ahmet Çalık direkt kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

MAÇIN ÖZET VE GOLLERİ İZLE

Bu sonucun ardından Galatasaray puanını 51'e yükseltirken, Gaziantep Fk ise 34 puana yükseldi. Gelecek hafta sarı-kırmızılılar deplasmanda Başakşehir'in konuğu olacak. Gaziantep ise sahasında Antalyaspor'u ağırlayacak.

Ahmet Çalık kırmızı kart gördü

Müsabakanın 55. dakikasında Younes Belhanda’nın geri pasında topu kaptıran Ahmet Çalık’ın Kenan Özer’e ceza yayı içinde yaptığı müdahale sonrasında hakem Alper Ulusoy, pozisyonda Ahmet’i son adam olarak değerlendirdi ve direkt kırmızı kart ile cezalandırdı.

Sarı-kırmızılılarda geçtiğimiz hafta da Adem Büyük kırmızı kart görmüştü.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Damar tıkanıklıklarını önlemenin 7 etkili yolu! Survivor All Star 2024 99. Bölüm Fragmanı izle Tarihte bugün ne oldu? 30 Nisan İşte tarihte güne damga vuran olaylar Kızıl Goncalar 17.Bölüm Fragmanı izle Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 23.Bölüm Fragmanı izle