Galatasaray, Beşiktaş’ın yıldız oyuncusuyla anlaştı!

Galatasaray, Vagner Love ile anlaştı! Galatasaray, TRT Spor’un haberine göre Brezilyalı golcü Vagner Love’ın transferi için Beşiktaş ile anlaşmaya vardı. Yaz transfer döneminin sona ermesine saatler kala Galatasaray golcü transferine nokta koydu. TRT Spor’un haberine göre sarı-kırmızılılar, Brezilyalı golcü Vagner Love’ın transferi için Beşiktaş ile anlaşmaya vardı. Geçen sezon devre arasında Aytemiz Alanyaspor’dan Beşiktaş’a transfer olan […]

Galatasaray, Vagner Love ile anlaştı!

Galatasaray, TRT Spor’un haberine göre Brezilyalı golcü Vagner Love’ın transferi için Beşiktaş ile anlaşmaya vardı.

Yaz transfer döneminin sona ermesine saatler kala Galatasaray golcü transferine nokta koydu. TRT Spor’un haberine göre sarı-kırmızılılar, Brezilyalı golcü Vagner Love’ın transferi için Beşiktaş ile anlaşmaya vardı.

Geçen sezon devre arasında Aytemiz Alanyaspor’dan Beşiktaş’a transfer olan Love, Alanyaspor formasıyla sergilediği üstün performansın gerisinde kalmış ve Beşiktaş formasıyla 17 maçta 5 gole imza atmıştı.

Edinilen bilgilere göre Vagner Love, alacakları karşılığında Beşiktaş ile olan sözleşmesini sona erdirecek ve Galatasaray’la iki yıllık mukavele imzalayacak.


Hıdırellez gecesi nasıl dilek dilenir? Hıdırellez dilek duası Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Tarihte bugün ne oldu? 5 Mayıs tarihte güne damga vuran olaylar Paskalya Bayramı ne zaman? 2024 Paskalya Bayramı hangi tarihte? Yılport Samsunspor Trabzonspor maçı Geniş özeti ve Golleri 2024 THY Kabin memuru alımı ne zaman? Başvuru şartları neler?