Galatasaray 3 puanı Emre Akbaba ile kurtardı

Süper Lig'in 38. haftasında Galatasaray evinde Konyaspor'u Emre Akbaba'nın 87. dakikadaki golüyle mağlup etti.

Süper Lig'in 38. haftasında Galatasaray evinde Konyaspor ile karşı karşıya geldi. Türk Telekom Stadı'nda oynanan mücadeleyi Galatasaray 1-0 kazandı ve zirvede takibini sürdürdü.

 POZİSYON AZ TEK GOL VAR
Pozisyon açısından oldukça kısır geçen mücadelede Konyaspor'un kaleyi bulan isabetli şutu çıkmazken, Galatasaray ise 4 isabet bulabildi. Sarı-kırmızılı ekibe galibiyeti getiren gol, 87. dakikada Emre Akbaba'dan geldi.

BEŞİKTAŞ İLE PUAN FARKI 6
Bu sonucun ardından son 4 maçının 3'ünden galibiyetle ayrılan 3. sıradaki Galatasaray, 72 puanla zirvedeki Beşiktaş'ın 6 puan gerisinde yer aldı. 6 maçtır kazanamayan Konyaspor ise 42 puanda kaldı.

Süper Lig'in 39. haftasında Galatasaray deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaşacakken, Konyaspor ise evinde Karagümrük'ü konuk edecek

Tarihte bugün ne oldu? 29 Nisan tarihte güne damga vuran olaylar Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Yeni Renault Duster Türkiye pazarına sunulacak! Burdur’da korkutan deprem! Son dakika depremler Beşiktaş Kulübünden sert Beyaz TV açıklaması! Göztepe, toplamda 30 sezon yer aldığı Süper Lig'e 6. kez döndü!