Gaddar yüzleşmelerin yaşandığı yeni bölümüyle ekrana kitledi

Ay Yapım’ın Cuma akşamları NOW ekranlarında yayınlanan dizisi ‘Gaddar’, dün akşam yayınlanan 5. bölümü ile seyircilere duygu ve aksiyon dolu saatler yaşattı. Ekber’in Yağmur’u baba evinin kapısına bırakmasıyla ailede tüm dengeler alt üst olurken Dağhan’ın Müdür’ün teklifine ne cevap vereceği merak konusu oldu. Finalde Enver’in Dağhan’ı Müdür’ün verdiği işi yerine getirirken çektirdiği video ile tehdit etmesi yeni bölümde yaşanacaklara dair heyecan yükseltti.

Gaddar yüzleşmelerin yaşandığı yeni bölümüyle ekrana kitledi

Ay Yapım’ın Cuma akşamları NOW ekranlarında yayınlanan dizisi ‘Gaddar’, dün akşam yayınlanan 5. bölümü ile seyircilere duygu ve aksiyon dolu saatler yaşattı. Ekber’in Yağmur’u baba evinin kapısına bırakmasıyla ailede tüm dengeler alt üst olurken Dağhan’ın Müdür’ün teklifine ne cevap vereceği merak konusu oldu.

Fenerbahçe Mondihome Kayserispor Maçı Geniş Özeti ve Golleri Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? VavaCars Fatih Karagümrük Galatasaray Maçı Geniş Özeti ve Golleri Daha kaliteli uyku için 10 yöntem Sarımsağın faydaları Gaddar’da Aydan Dağhan deliye döndürdü!