Fransa'da akaryakıt zamları iptal edilebilir

Fransa'da yüzbinleri sokağa döken akaryakıt zamlarıyla ilgili Başbakan Edouard Philippe'den yeni açıklama geldi. Sarı Yelekliler ile görüşen ve zamları 6 aylığına askıya alındığını açıklayan Philippe, alım gücüyle ilgili iyileşme olmaması durumunda zamların iptal edilebileceğini söyledi.

FRANSA Başbakanı Edouard Philippe, 6 aylığına askıya alınan akaryakıt zamlarının alım gücüyle ilgili iyi bir çözüm bulunamaması durumunda iptal edebileceklerini açıkladı.

Philippe, Ulusal Mecliste akaryakıt zamlarının düşürülmesi ve ekonomik koşulların iyileştirilmesi için "sarı yeleklilerin" düzenlediği gösterilere ilişkin açıklamalarda bulundu. Geçen yıl belirledikleri mali ve siyasi politikalarının iyi olduğunu savunan Philippe, aldıkları her kararın maaşların iyileştirmesine yönelik olduğunu belirtti.


2 Mayıs'ta A101 Yine Karavan Satışına Başlıyor Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Damar tıkanıklıklarını önlemenin 7 etkili yolu! 1 Mayıs Günü Valilik kararıyla kapatılan ulaşım ağları duyurusu 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete'de bugün! Kararlar Resmi Gazete'de! 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası ne zaman?