Formula 1'de Çılgın yarış başladı!

Formula 1'de Abu Dabi Grandprix'si başladı. Final yarışında Max Verstappen ve Lewis Hamilton şampiyonluk mücadelesi veriyor. Hangi pilot önde bitirirse şampiyonluğunu ilan edecek. Her iki pilot da 369,5 puanda ve şampiyonluk son yarışa kaldı... 58 turluk heyecan sürüyor.

-Canlı-
16.05 Pole pozisyonu Verstappen'deydi ancak Hamilton daha iyi kalkarak liderliği ilk turda aldı. Hamilton'ın dışarıdan geçtiği ve Verstappen'e pozisyonu geri vermesi gerektiği iddiası var. İncelenecek...

16.10 İnceleme yapıldı ve Verstappen'in Hamilton'ı dışarıya çıkmaya zorladığı, Hamilton'ın ise sağladığı avantajı geri verdiği için incelemeye gerek duyulmadığı açıklandı.

16.11 FIA (Uluslararası Otomobil Federasyonu)'nın incelemeye gerek olmadığı kararına Red Bull'dan tepki geldi. Verstappen "İncelemeyeceklerse orada ne yapıyorlar?" dediği duyuldu.

16.17 İlk 10 tur geçildi ve lider Hamilton, ikinci Verstappen'den 4 saniye önde.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Ben Bu Cihana Sığmazam'da Cezayir sevdikleriyle sınanıyor! Ahmet Davutoğlu'ndan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na tebrik ziyareti