Fiorentina Galatasaray 4-1 maç özeti ve golleri izle

Yeni sezon öncesi son hazırlık maçını Serie A ekibi Fiorentina ile yapan son şampiyon Galatasaray sahadan 4-1 mağlup ayrıldı.Fiorentina Galatasaray 4-1 maç özeti ve golleri izle

Süper Lig ‘in başlamasına kısa bir süre kala, son şampiyon Galatasaray hazırlık maçında Floransa’da Serie A ekibi Fiorentina ile karşı karşıya geldi.

Fatih Terim, 19 yıl önce çalıştırdığı ve efsane ilan edildiği Floransa’da maç öncesi ve maç sırasında büyük ilgi gördü. Artemio Franchi Stadı’ndaki mücadeleyi Fiorentina 4-1 kazandı.

Fiorentina 42. dakikada yeni transferi Kevin Prince Boateng’in penlatıdan attığı golle öne geçti. 45+3’te Sottil, farkı ikiye çıkardı ve ilk yarı ev sahibi ekibin 2-0 üstünlüğüyle tamamlandı.

İkinci yarıya iyi başlayan Galatasaray, Emre Mor’un 50. dakikada attığı golle farkı 2’ye indirdi: 2-1 Ev sahibi Fiorentina bu gole 62. dakikada Benassi karşılık verince fark yeniden 2’ye çıktı: 3-1 Mücadelede son sözü 83. dakikada attığı golle Simeone söyledi.


18 Mayıs 2024 Resmi Gazete'de bugün! Kararlar Resmi Gazete'de! Tarihte bugün ne oldu? 18 Mayıs İşte tarihte güne damga vuran olaylar Erdoğan imzaladı! Atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de! Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Survivor All Star 2024 117. Bölüm Fragmanı izle Cevdet Yılmaz açıkladı: Kamu çalışanına destek geliyor