Filenin Sultanları Avrupa Şampiyonası'nda yoluna 3'te 3'le kayıpsız devam ediyor

Avrupa Voleybol Şampiyonası D Grubu'nda Filenin Sultanları, İsveç'i 31-29, 25-21 ve 25-11'lik setlerle 3-0 mağlup ederek turnuvaya 3'te 3'le başladı.

A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2021 Avrupa Şampiyonası D Grubu'ndaki 3. maçında İsveç'i 3-0 yendi. Filenin Sultanları, 16'ya kalmayı garantiledi.

Romanya'nın Kaloşvar kentindeki BT Arena'da oynanan karşılaşmada İsveçli Isabelle Haak'ın ilk setin son bölümünde yaptığı hatalarla oyuna ortak olan ay-yıldızlılar, çekişmeli geçen seti 31-29 aldı.

İkinci sete 8-0'lık seriyle başlayan milliler, farkın kapanmasını engelleyemese de 25-21'lik skorla durumu 2-0'a getirdi.

Türkiye, blokta etkili olduğu ve rakibinin manşet hatalarına devam ettiği 3. seti 25-11, karşılaşmayı da 3-0 kazandı.

"Filenin Sultanları", Sırbistan, Romanya, Hırvatistan ve Bulgaristan'ın ortaklaşa düzenlediği şampiyonadaki 3. maçından da galip ayrıldı.

70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri Kazananlarını Açıkladı! Tarihte bugün ne oldu? 9 Mayıs tarihte güne damga vuran olaylar Çölyak hastalığı, duygusal ve sosyal yaşam üzerindeki etkisi vardır ALES hangi tarihte yapılacak? ALES başvuruları ne zaman başlayacak? Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Aldatmak'ta Güzide yeni bir çıkmaza giriyor