Fikret Orman'a istifa daveti

Beşiktaş'ın eski futbolcusu Nihat Kahveci, Genk maçının ardından Fikret Orman'ı istifaya davet etti.

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'nde Genk'e 4-2 mağlup olduğu maçın ardından, siyah-beyazlı takımın eski oyuncusu Nihat Kahveci'den de tepki geldi.

Daha önce Fikret Orman ile yaptğı açıklamalar nedeniyle arası açık olan Nihat Kahveci, Fikret Orman'ı istifaya davet etti.

Nihat Kahveci, twitter hesabından yayınladığı mesajında ''Ben bizi İki kere şampiyon yapan Şenol Güneş 'i seviyor saygı duyuyorum.. FO (Fikret Orman) sevenler takip etmesinnnn yatsın uyusun yazık. Tek gerçek BeşiktAşk 'ı seven Şenol Güneş.. Üzülüyorum kaybeden Beşiktaş 'a. Hep ben yaptım ben kazandım ben elde ettim kafasıyla olmaz FO... FO istifa diyenler??? Ben evet diyorum'' ifadelerini kullandı.


Fenerbahçe Beşiktaş Maçı Geniş Özeti ve Golleri! Esra Erol “Çocuk gelin” skandalını ortaya çıkardı! Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Tarihte bugün ne oldu? 28 Nisan tarihte güne damga vuran olaylar İYİ Parti'nin yeni genel başkanı Müsavat Dervişoğlu oldu Survivor All Star 2024 98. Bölüm Fragmanı izle