Fikret Orman belediye başkan adayı mı oluyor ?

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın Cumhuriyet Halk Partisinden (CHP) Beşiktaş Belediye Başkan adayı olacağı belirtildi.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın Cumhuriyet Halk Partisinden (CHP) Beşiktaş Belediye Başkan adayı olacağı belirtildi.

Daha önce basında da yer alan haberlerde Fikret Orman'ın yönetiminden Şafak Mahmutyazıcıoğlu için CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştüğü öne sürülmüştü. Beşiktaş camiası içinde yaşananlar ve son dönemde yapılan görüşmelerin ardından CHP'nin Beşiktaş Belediye Başkanı adayı konusunda ibrenin Fikret Orman'a döndüğü ifade ediliyor.

Türkiye gazetesinde yer alan habere göre, siyah beyazlı kulübün yönetimi için güçlü bir rakip liste çıkacağı iddialarının ardından Orman'ın belediye başkanlığı adaylığına daha sıcak baktığı ifade ediliyor.

Fikret Orman'ın Mahmutyazıcıoğlu ile ilgili girişimi de tamamen ortadan kalkmış değil. Kılıçdaroğlu ile yaptığı son görüşmelerde Orman'ın "Beni aday göstermezseniz Şafak Mahmutyazıoğlu ilk seçeneğiniz olsun" dediği öğrenildi. CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da önceki gün Orman'ı ziyaret etmişti.


Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Tarihte bugün ne oldu? 7 Mayıs İşte tarihte güne damga vuran olaylar Tümosan Konyaspor Fenerbahçe Maçı Geniş Özeti MEB 2024 İOKBS Bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? Dünya Genelinde Kripto Para Birimleri İçin Düzenleyici Çerçeve Kabine toplantısı ne zaman, saat kaçta? Kabine hangi gün?