Feyza Aktan'ın olay ses kaydı çıktı! Ağza alınmayacak küfürler...

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz'le 15 ay evli kaldıktan sonra boşanan Feyza Aktan'ın ortaya çıkan ses kayıtları magazin gündemine bomba gibi düştü. Söylemezsem Olmaz programında Seren Serengil tarafından yayınlanan kayıtları dinleyenler duyduklarına inanamadı. Feyza Aktan'ın ses kaydından bakıcıya ağza alınmayacak küfürler ettiği duyuldu.

Özcan Deniz’in eski eşi Feyza Aktan'ın ortaya çıkan ses kayıtları magazin gündemine son dakika olarak bomba gibi düştü. Özcan Deniz ile Feyza Aktan, 2018 yılında nikah masasına oturmuştu. Evliliklerinden Kuzey adında bir çocukları olan çift, 15 ay evli kaldıktan sonra yollarını ayırdı. Boşanmanın ardından yeniden barışan daha sonra ise kavgalı bir şekilde ayrılan ikili karşılıklı iddialarıyla gündemde. Seren Serengil’in sunduğu magazin programında Aktan hakkında yeni ses kayıtları yayınlandı. Seren Serengil Aktan'ın tamamen rol yaptığını söyledi. Aktan'ın ses kaydından bakıcıya ağza alınmayacak küfürler ediyor. Feyza Aktan çocuğunu asla Özcan Deniz'e göstermeyeceğini de söylüyor. İşte Feyza Aktan’ın şok ses kayıtları ve olayın tüm ayrıntıları…

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Tümosan Konyaspor Fenerbahçe Maçı Geniş Özeti Nissan’ın çok avantajlı bahar kampanyaları devam ediyor Şebnem ile annesi Seda’nın duygusal konuşması damga vuracak!