FETÖ'nün 'sohbet ablası' tutuklandı

FETÖ/PDY'nin mahrem yapılanmasında 'ev ve sohbet ablası' olduğu öne sürülen Havva D.., Eskişehir'de polis tarafından yakalandı. Havva D., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Manisa 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi tarafından terör örgütü üyesi olmak suçundan hakkında yakalama kararı çıkarılan Havva D.., Eskişehir'de İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) Şubesi ile Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) ekiplerinin ortak çalışması sonucunda kent merkezindeki bir evde yakalanarak gözaltına alındı. TEM Şubesi'ne götürülen Havva D. yapılan işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Havva D., Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Survivor All Star 2024 103. Bölüm Fragmanı izle Zararlı sanıyorduk! Sağlığımız için öyle bir faydası çıktı ki... Tarihte bugün ne oldu? 3 Mayıs İşte tarihte güne damga vuran olaylar Aileler dikkat! Bu hatalar çocuklardaki böbrek sorunlarını arttırıyor! KPSS başvuru ücretleri belli oldu! KPSS Lisans, Ön lisans başvuruları!