FETÖ ve PKK/KCK operasyonu: 5 kişi yakalandı

Balıkesir polisi FETÖ/PDY ve PKK/KCK operasyonlarına devam ediyor. Polis aranan 5 kişiyi yakaladı. Edinilen bilgiye göre, Balıkesir il genelinde FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü ile mücadele kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan operasyonlarda; Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında aranan 1 şüpheli astsubay Balıkesir il merkezinde,

Balıkesir polisi FETÖ/PDY ve PKK/KCK operasyonlarına devam ediyor.  Balıkesir merkezli FETÖ ve PKK/KCK operasyonu: 5 kişi yakalandı

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında aranan 1 şüpheli astsubay yine Balıkesir merkezde, Gönen Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında aranan 1 müzahir kurum çalışanı Gönen'de, Hakkında FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütüne Üye Olmak suçundan kesinleşmiş hapis cezası bulunan 1 şüpheli müzahir kurum çalışanı Balıkesir il merkezinde yakalanarak, Balıkesir Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğüne teslim edildi. 

Ve PKK/KCK Silahlı Terör Örgütü faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik yapılan çalışmalar kapsamında yurt dışındayken örgütün propagandasını yaptığı belirlenen akademisyen Balıkesir merkezde yakalanmıştır. 


Survivor All Star 2024 103. Bölüm Fragmanı izle Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Zararlı sanıyorduk! Sağlığımız için öyle bir faydası çıktı ki... Tarihte bugün ne oldu? 3 Mayıs İşte tarihte güne damga vuran olaylar Aileler dikkat! Bu hatalar çocuklardaki böbrek sorunlarını arttırıyor! KPSS başvuru ücretleri belli oldu! KPSS Lisans, Ön lisans başvuruları!