FETÖ trolü gibi çalışan Savcı Bharara'dan skandal paylaşım!

Savcı Bharara sergilediği tavırlarla firari savcı Zekeriya Öz'ün ABD versiyonu olduğunu tescilledi. FETÖ trollerinin Türkiye aleyhindeki tweetlerini savcı Bharara'nın da paylaştığı ortaya çıktı.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; Rıza Sarraf hakkında tutuklama kararı çıkaran savcı Preet Bharara'nın Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile bağlantılı olduğu ortaya çıkmıştı. Bharara, FETÖ'cü polislerin 17 Aralık kumpasında hazırladığı ve takipsizlik kararı verilen fezlekenin virgülüne bile dokunmadan kullandığı anlaşılmıştı.

SAVCI DEĞİL FETÖ MİLİTANI

Bharara ile ilgili bir skandal daha ortaya çıktı. Bharara sosyal medya hesabı Twitter'da FETÖ trolü gibi hareket ediyor. Bharara, FETÖ trolü 'rayina' isimli twitter hesabının tweetini kendi hesabından paylaştı. Tweette şu ifadeler yer alıyordu: "Erdoğan rejimi polisi, 2013 yolsuzluğuna ve Zarrab operasyonlarına liderlik eden polis şeflerinin eşlerini tutukladı"


Hıdırellez gecesi nasıl dilek dilenir? Hıdırellez dilek duası Tarihte bugün ne oldu? 5 Mayıs tarihte güne damga vuran olaylar Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? 2024 Kurban Bayramı ne zaman? Kurban Bayramı tatili kaç gün olacak ? EPDK motorin ve benzin fiyatı kararı Resmi Gazete’de yayımlandı! Yanlış diyetler zayıflatmıyor tam aksi kilo aldırıyor!