Ferhat İle Şirin Dizisi Oyuncuları | Ferhat İle Şirin Dizisi Konusu

Ferhat İle Şirin DizisininFerhat İle Şirin dizisi çekimleri 15 ekim de başlayacak. Ferhat İle Şirin dizisi kasım 2019 de Fox Tv ekranlarında olacak. 2019 2020 yeni sezonunda Yasak Elma, Kadın, Kurşun, Mucize Doktor, Her Yerde Sen, Bir Aile Hikayesi ve Savaşçı dizileri ile giren Fox TV bir bomba daha patlattı

Ferhat İle Şirin dizisi büyük bütçesi ile 2020’ye damga vuracak bir proje olarak hazırlanıyor. Ferhat İle Şirin dizisinin yönetmen koltuğunda Mehmet Ada Öztekin otururken dizinin yapımcısı ise O3 Medya olacak.

Ferhat İle Şirin dizisinde Ferhat karakteri ile erkek başrol olarak yer alacak Tolga Sarıtaş’ın partneri olan Şirin karakterine ise son olarak Şahin Tepesi dizisinde büyük beğeni toplayan Leyla Tanlar oldu. Cansu Dere de özel bir karakter ile Ferhat İle Şirin dizisinde yer alacak.

Bilindiği üzere son olarak Söz dizisinde Üsteğmen Yavuz Karasu karakteri ile dünyaca ünlü bir oyuncu olan Tolga Sarıtaş Söz dizisinde Aybüke Pusat ve Deniz Baysal ile partner olmuştu. Ayrıca Söz dizisinin ilk bölümünde Tolga Sarıtaş ünlü oyuncu Su Kutlu ile partner olmuştu. Tolga Sarıtaş hem karizması hemde yakışıklılığı ile partner olduğu tüm kadın başrol oyuncularına da prestij kazandıracak bir oyuncu.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Dağhan herkesi ters köşeye yatırarak Korkut’a zehir enjekte etti! Şahane Hayatım'da Şebnem ve Melisa’nın aynı cephede hareket ediyor! Trabzonspor Gaziantep FK Maçı Geniş Özeti ve Golleri Amedspor 1. Lig'e çok yakın! Diyarbakır'da Amedspor kutlaması!