Fenerbahçe'ye yeni stoper geliyor! KAP' a bildirildi

Fenerbahçe, Luan Peres'in transferi için Marsilya ile görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi

Fenerbahçe, Luan Peres'in transferi için Marsilya ile görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi

Fenerbahçe , Marsilya’dan Luan Peres’i kadrosuna katıyor.

Fransız ekibi ve oyuncu ile anlaşmaya vardı. Peres bu akşam İstanbul’a gelecek.

Luan Peres, stoperin yanı sıra sol bekte de görev yapabiliyor.

Fenerbahçe daha önce stoper rotasyonu için Flamengo’dan Gustavo Henrique’yi transfer etmişti.

Sarı-Lacivertliler, Luan Peres'le görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi.

Fenerbahçe'den yapılan açıklama şöyle;

Profesyonel futbolcu Luan Peres Petroni'nin transferi konusunda Futbolcu ve Kulübü Olympique Marseille ile görüşmelere başlanmıştır.

Luan Peres kimdir?

19 Temmuz 1994 tarihinde Brezilya'da dünyaya geldi. Profesyonel futbol kariyerine Portuguesa altyapısında başladı.Sırasıyla Santa Cruz, Red Bull, Ituano, Ponte Preta, Fluminense, Club Brugge, Santos ve Marsilya formaları giydi.

Defans hattında stoper olarak görev yapan Peres zaman zaman da sol bek olarak oynuyor. Geride bıraktığımız sezon Marsilya formasıyla 49 karşılaşmada görev alan Peres, 3 asiste imzasını attı. Tecrübeli oyuncu, kariyerinde en çok Santos forması giydi. Çıktığı 89 maçta 5 asist kaydetti. 1.90 cm boyundaki Brezilyalı futbolcunun güncel piyasa değeri ise 7 milyon euro.

(Kaynak: Hürriyet)

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? LGS ne zaman? 2024 LGS sınav yerleri ve giriş belgeleri belli oldu mu? 2024 Okullar ne zaman kapanacak? Yaz tatiline kaç gün kaldı? 2024 Bayram tatili ne zaman? Bayram tatili kaç gün olacak? Gelin 23. Bölüm Fragmanı izle Babalar Günü ne zaman? 2024 Babalar Günü hangi gün?