Fenerbahçe'nin resmi Instagram hesabına erişim kapatıldı!

Fenerbahçe'nin resmi Instagram hesabın kaynağı bilinmeyen bir sorun sebebiyle ulaşılamıyor. Sarı lacivertli taraftarlar sorunun neden yaşandığını merak ederken kulüpten de konuya dair herhangi bir açıklama yapılmadı.

5 yıldızlı paylaşımla sosyal medyanın gündemine oturan ve son günlerin en çok konuşulan takımlarından biri olan Fenerbahçe'nin resmi Instagram hesabına ulaşılamıyor.

AÇIKLAMA YAPILMADI
Resmi Instagram hesabına ulaşılamayan sarı lacivertli kulüpten bu konuya ilişkin bir açıklama yapılmadı. Yakın bir zamanda kulübün resmi hesaplar üzerinden açıklama yapması bekleniyor. Taraftarlar, Twitter hesabı üzerinden açıklama yapılmasını bekliyor. Twitter hesabında bulunan son gönderi ise sezon hazırlıklarının devam ettiği üzerine yapılan paylaşım olarak göze çarptı.

ERİŞİM SAĞLANDI
1 saate yakın süreyle ulaşılamayan Fenerbahçe resmi Instagram hesabına erişim sağlandı.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Finale doğru giden Yargı'da Ilgaz yaşayacak mı? 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete'de bugün! Kararlar Resmi Gazete'de! Survivor All Star 2024 113. Bölüm Fragmanı izle Ben Bu Cihana Sığmazam'da Cezayir sevdikleriyle sınanıyor! Kızıl Goncalar 19. Bölüm Fragmanı izle (Sezon Finali)