Fenerbahçe'den "VAR" göndermesi!

Fenerbahçe yöneticisi Selahattin Baki, Konyaspor maçı sonrası gollerinin verilmediğini belirtirken, kulübün resmi hesabından yapılan açıklamada VAR'a gönderme yapıldı.

Pelkas'ın iptal edilen golü sonrası maçın gidişatının tamamen değiştiğini belirten Baki, "Verilmeyen golümüzden sonra maçın kaderi tamamen değişti. 1-0 yakalasaydık belki rahat bir galibiyet alabilirdik. Önümüzdeki haftalarda hakemleri çok dikkatli olmaları konusunda uyarıyorum ve bunun çok sıkı takipçisi olacağız" diye konuştu.

Fenerbahçe, maçın hemen sonrasında resmi Twitter hesabından imalı bir paylaşım yaptı. Paylaşımda, "Lig uzun bir maraton, bizim inancımız VAR!" sözlerine yer verilirken, VAR kararı sonrası Pelkas'ın iptal edilen golüne yönelik gönderme yapıldı.

18 Mayıs 2024 Resmi Gazete'de bugün! Kararlar Resmi Gazete'de! Tarihte bugün ne oldu? 18 Mayıs İşte tarihte güne damga vuran olaylar Erdoğan imzaladı! Atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de! Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Survivor All Star 2024 117. Bölüm Fragmanı izle Cevdet Yılmaz açıkladı: Kamu çalışanına destek geliyor