Fenerbahçe'de sakatlık şoku! Kasık bölgesinde yırtık tespit edildi...

Fenerbahçe'de sakatlık şoku! Kasık bölgesinde yırtık tespit edildi... Fenerbahçe'de kritik Ayteymiz Alanyaspor maçı öncesi sakatlık şoku yaşanıyor. Yıldız futbolcu Victor Moses'in kasık bölgesinde yırtık tespit edildi ve sahalardan en az 2 hafta uzak kalması bekleniyor.

Fenerbahçe'de  sakatlık şoku! Kasık bölgesinde yırtık tespit edildi... Fenerbahçe'de kritik Ayteymiz Alanyaspor maçı öncesi sakatlık şoku yaşanıyor. Yıldız futbolcu Victor Moses'in kasık bölgesinde yırtık tespit edildi ve sahalardan en az 2 hafta uzak kalması bekleniyor.

Fenerbahçe'de sakatlık geçiren Victor Moses'in kasık bölgesinde kısmi yırtık tespit edildi.

BeIN SPORTS'un son dakika haberine göre, Nijeryalı oyuncunun 2 hafta sahalardan uzak kalması bekleniyor

Sarı lacivertlilerin ligdeki 10 maçında forma giyen Moses 2 gol atma başarısı göstermişti. Alanyaspor maçının yanı sıra Trabzonspor karşılaşmasında da oynaması zor görünüyor.


Survivor All Star 2024 103. Bölüm Fragmanı izle Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Zararlı sanıyorduk! Sağlığımız için öyle bir faydası çıktı ki... Tarihte bugün ne oldu? 3 Mayıs İşte tarihte güne damga vuran olaylar Aileler dikkat! Bu hatalar çocuklardaki böbrek sorunlarını arttırıyor! KPSS başvuru ücretleri belli oldu! KPSS Lisans, Ön lisans başvuruları!