Fenerbahçe Transfer Haberi | Nando De Colo, Fenerbahçe Beko’da!

Fenerbahçe Transfer Haberi | Nando De Colo, Fenerbahçe Beko’da! Fenerbahçe Beko, CSKA Moskova’dan ayrılan Fransız basketbolcu Nando De Colo’yu 2+1 yıllığına kadrosuna kattı.

Fenerbahçe Transfer Haberi | Nando De Colo, Fenerbahçe Beko’da!

Fenerbahçe Beko, CSKA Moskova’dan ayrılan Fransız basketbolcu Nando De Colo’yu 2+1 yıllığına kadrosuna kattı. 

Fenerbahçe Beko, yeni sezon öncesi Melli ve Guduric’in NBA’e gitmesinin ardından önemli bir transfere imza attı. Sarı-lacivertliler, son olarak Rus temsilcisi CSKA Moskova’da forma giyen başarılı guard Nando De Colo ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı. Fenerbahçe'nin resmi internet sitesinden, ‘Fenerbahçe’ye Hoş geldin De Colo’ başlığıyla yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: 

"Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı, yeni sezon kadro yapılanması çalışmaları kapsamında, Avrupa basketbolunun en önemli guardlarından biri olan Nando De Colo ile anlaşmaya vardı. 

23 Haziran 1987 tarihinde Sainte-Catherine’de dünyaya gelen 1.96 boyundaki Fransız yıldız Nando De Colo, 2021-2022 sezonunun sonuna dek Fenerbahçe Beko forması giyecektir. 

Bu anlaşmanın kulübümüze ve Nando De Colo’ya hayırlı olmasını diliyor, sporcumuzun sarı-lacivertli forma altında zaferlerle dolu sezonlar yaşamasını temenni ediyoruz." 

5 sezon görev aldığı CSKA Moskova formasıyla bu sezon THY Euroleague’de şampiyonluk yaşayan De Colo, 14.7 sayı, 2.5 ribaund ve 3.4’lük asist ortalamasıyla takımına katkı sağladı. 


Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Tarihte bugün ne oldu? 5 Mayıs tarihte güne damga vuran olaylar Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? 2024 Kurban Bayramı ne zaman? Kurban Bayramı tatili kaç gün olacak ? Survivor All Star 2024 103. Bölüm Fragmanı izle EPDK motorin ve benzin fiyatı kararı Resmi Gazete’de yayımlandı!