Fenerbahçe Transfer Haberi | Fenerbahçe, Garry Rodrigues ile anlaşmaya vardı!

Fenerbahçe Transfer Haberi | Fenerbahçe, Garry Rodrigues ile anlaşmaya vardı! Fenerbahçe, Garry Rodrigues ile anlaşmaya vardı! Spor Toto Süper Lig ekibi Fenerbahçe, Al-Ittihad Cidde forması giyen eski Galatasaraylı oyuncu Garry Rodrigues için kulübüyle görüşmelere başladı.

Fenerbahçe Transfer Haberi | Fenerbahçe, Garry Rodrigues ile anlaşmaya vardı!

Fenerbahçe, Garry Rodrigues ile anlaşmaya vardı! Spor Toto Süper Lig ekibi Fenerbahçe, Al-Ittihad Cidde forması giyen eski Galatasaraylı oyuncu Garry Rodrigues için kulübüyle görüşmelere başladı.

Haber Global'de yer alan habere göre; Fenerbahçe Garry Rodrigues transferi için oyuncunun kulübüyle anlaşmaya vardı. Oyuncu ve menajeriyle görüşmeler başladı. Sarı Lacivertli ekip oyuncu için 1+1 yıllık teklifinde bulundu. Geçen sezon Suudi Arabistan Ligi'nde 11 maça çıkan yıldız oyuncu 1 gol ile oynadı. 28 yaşındaki sol kanat oyuncusunun sözleşmesi 2023 yılına kadar devam ediyor. Yıldız oyuncu geçen sezon Galatasaray ile 20 maça çıkmış ve 4 gol, 2 asist ile oynamıştı.




Fenerbahçe Beşiktaş Maçı Geniş Özeti ve Golleri! Tarihte bugün ne oldu? 28 Nisan tarihte güne damga vuran olaylar İYİ Parti'nin yeni genel başkanı Müsavat Dervişoğlu oldu Koton Mağazacılık halka arz kaç lot verir? Ne zaman talep toplayacak? Esra Erol “Çocuk gelin” skandalını ortaya çıkardı! Lila Kağıt halka arz ne zaman talep toplayacak? Kaç lot verir?