Fenerbahçe - Sivasspor maç sonucu: 1-1

Süper Lig'in 4. haftasında Fenerbahçe, sahasında ağırladığı Sivasspor ile ilk yarıda gelen goller sonucunda 1-1 berabere kalırken ligdeki ilk puan kaybını yaşadı.

Süper Lig'in 4. haftasında Fenerbahçe , sahasında Sivasspor 'u konuk etti. Fenerbahçe, sahasında ağırladığı Sivasspor ile ilk yarıda gelen goller sonucunda 1-1 berabere kaldı. Fenerbahçe, 23. dakikada Bright Osayi-Samuel ile öne geçerken 45. dakikada Pedro Henrique'nin golü, skoru eşitledi.   

Ligde ilk kez gol yiyen ve ilk puan kaybını yaşayan Fenerbahçe, 4 maç sonunda 10 puana ulaşırken Sivasspor, ilk 4 hafta sonunda galibiyet ile tanışamadı. Üst üste ikinci maçından da beraberlikle ayrılan Sivasspor, puanını 2'ye yükseltti. 

70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri Kazananlarını Açıkladı! Tarihte bugün ne oldu? 9 Mayıs tarihte güne damga vuran olaylar Çölyak hastalığı, duygusal ve sosyal yaşam üzerindeki etkisi vardır İbrahim Oktugan Kimdir? Hayatını kaybeden okul müdürü İbrahim Oktugan! Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Aldatmak'ta Güzide yeni bir çıkmaza giriyor