Fenerbahçe, Mandzukic ve Diego Costa transferlerini yalanladı

Forvet araryışlarını sürdüren Fenerbahçe, dünyaca ünlü golcüler Mario Mandzukic ve Diego Costa transferiyle ilgili basında yer alan haberlerin gerçeği yansıtmadığını duyurdu.

Vedat Muriqi'yi Lazio'ya gönderdikten sonra forvet transferi yapması beklenen Fenerbahçe, Hırvat golcü Mario Mandzukic ile İspanyol futbolcu Diego Costa'nın listede olmadığını açıkladı.

Fenerbahçe'nin yaptığı açıklamada, "Spor basını tarafından ortaya atılan Mandzukic veya Diego Costa ile ilgilendiğimiz ve Kulübümüz adına resmi görüşmeler yapıldığı haberleri gerçeği yansıtmamaktadır. Camiamızda beklentilerin yanlış yönlendirilmesine sebep olan bu haberlerin dikkate alınmamasını rica ederiz" ifadeleri yer aldı.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Fenerbahçe Beko Monaco maçı sonrası saha karıştı! Beşiktaş Çaykur Rizespor Maçı geniş Özeti ve Golleri! 2024 Kurban Bayramı ne zaman? Kurban Bayramı tatili kaç gün olacak ? Tarihte bugün ne oldu? 4 Mayıs İşte tarihte güne damga vuran olaylar Survivor All Star 2024 103. Bölüm Fragmanı izle