Fenerbahçe-Konyaspor maçı ertelendi!

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında oynanacak Fenerbahçe-Konyaspor maçı ertelendi.

Fenerbahçe ile Konyaspor'un karşı karşıya geleceği mücadele kar engeline takıldı.

Türkiye genelinde başlayan kar yağışı nedeniyle Konyaspor'u taşıyacak olan uçak yaklaşık 5 saat rötar yaptı. Konyaspor kafilesi henüz uçağa binemedi.

RESMİ AÇIKLAMA YAPILDI

Konyaspor Basın Sözcüsü Sertaç Tuza; "Pistteki buzlanma nedeniyle İstanbul'a uçağımız kalkmadı. 20:00'den beri uçağın içindeyiz. Şu an ulaşım sağlayamıyoruz. Hava böyle devam ederse, Fenerbahçe maçı için pazartesi günü de gelemeyiz" açıklamasında bulundu.

Yarın saat 20:00'de Ülker Stadyumu'nda Fenerbahçe ile mücadele edecek Konyaspor, hava şartları nedeniyle uçağın kalkış yapamaması üzerine İstanbul'a gidemedi.

Bunun üzerine yeşil-beyazlı kulüp yöneticileri maçın ertelenmesi için Türkiye Futbol Federasyonu'na müracaat etti. TFF de başvuruyu kabul edip, Fenerbahçe-Konyaspor maçını ileri bir tarihe erteledi.

En güzel resimli duygusal Anneler Günü mesajları 2024 Tarihte bugün ne oldu? 12 Mayıs tarihte güne damga vuran olaylar Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Şahane Hayatım’da Didem Şebnem’e karşı büyük bir zafer kazanıyor! 2024 Eurovision Şarkı Yarışması'nı kazanan ülke belli oldu! Survivor All Star 2024 111. Bölüm Fragmanı izle