Fenerbahçe - Kayserispor maçı sonrası çok konuşulacak sözler! Ali Koç taraftarı duy artık...

Ziraat Türkiye Kupası'nda son 16 turunda Fenerbahçe Kadıköy'de Kayserispor'a 90+3'te yediği golle 1-0 yenildi. Süper Lig'de zirvenin çok gerisinde kalan sarı-lacivertli takım bu sonuçla kupaya da erken havlu attı. Karşılaşmanın ardından spor yazarlarının görüşleri şöyle...

TARAFTARIN SESİNE KULAK VERİN - TAYFUN BAYINDIR (MİLLİYET)

Fenerbahçe, iyi olduğu iddia edilen oyunculardan kurulu (ama bence bir elin parmakları kadar iyi futbolcusu yok) kötü bir takım. Ziraat Türkiye Kupası, bir zamanlar Ali Koç’un da içinde yer aldığı Fenerbahçeli yöneticiler tarafından angarya kabul edilirdi, o angarya kupa dünkü maça kadar sezonun amortisiydi, Koç’un takımı amortiyi bile kazanamadı. Gerçekçi konuşmak gerekirse zaten bu sezon Kadıköy’de Fenerbahçe’yi mağlup etmeyeni sıradan takım ilan ediyorlar. Çünkü sahadaki Fenerbahçe de altını çizerek söylüyorum sıradan bir takım.

Fenerbahçe Beşiktaş Maçı Geniş Özeti ve Golleri! Esra Erol “Çocuk gelin” skandalını ortaya çıkardı! Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? İYİ Parti'nin yeni genel başkanı Müsavat Dervişoğlu oldu Yeni Renault Duster Türkiye pazarına sunulacak!