Fenerbahçe Galatasaray'ı evinde yendi!

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı, Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde 16. hafta maçında Galatasaray’a konuk oldu. Sarı kırmızılı ekibi 60-68 yenen Fenerbahçe, 13. galibiyetine imza attı.

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı, Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde 16. hafta maçında Galatasaray’a konuk oldu

Fenerbahçemiz maça; Birsel Vardarl Demirmen, Ayşe Cora, Cecilia Zandalasini, Kia Vaughn ve  Anastasiya Verameyenka beşiyle başladı. Karşılaşmanın ilk dakikalarında Kia Vaughn  ile 10 sayı bulan Takımımız, 6-13 öne fırladı. Kalan dakikalarda oyuna ortak olan ev sahibi takım çeyreği 17-16 önde tamamladı.



İkinci çeyrekte Özge Yavaş ve Kelsey Plum ile 19-24 öne geçen Ekibimiz, Plum’la farkı 6’ya çıkardı. (23-29)Periyotun ikinci bölümünde de farkın kapanmasına izin vermeyen Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımımız, soyunma odasına 28-31 üstün girdi.



Soyunma odasından Plum ve Tuğçe Canitez’in basketleriyle dönen Fenerbahçemiz, Cecilia Zandalasini ile farkı çift haneler taşıdı. (28-38)Art arda bulduğu üçlüklerle farkı eriten ev sahibi takım karşısında Kelsey Plum ve Cecilia Zandalasini ile basket bulan Fenerbahçe, çeyreği ise 48-47 geride tamamladı.



Son çeyreğe iyi başlayan Valerie Garnier’ın öğrencileri; Ayşe Cora ile skoru 50-55’e taşıdı. Kelsey Plum’un üçlüğü rakip takıma mola aldırırken, serbest atıştan iki de iki atan Plum, farkı çift hanelere taşıdı. (50-60) Kalan dakikalarda da farkı koruyan Fenerbahçe, maçtan 60-68 galip ayrıldı.



Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımımız, Çarşamba günü Euroleague mücadelesinde Dynamo Kursk’u konuk edecek.  


Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Damar tıkanıklıklarını önlemenin 7 etkili yolu! Tarihte bugün ne oldu? 30 Nisan İşte tarihte güne damga vuran olaylar Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 23.Bölüm Fragmanı izle Kızıl Goncalar 17.Bölüm Fragmanı izle Gastroenterit (Mide Gribi) bahar aylarında daha sık görülüyor!