"HAKEME KONSANTRE OLMAMALIYIZ"

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Ümraniyespor ile olan maçı değerlendirdi

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de ilk hafta maçında Ümraniyespor'la 3-3 berabere kalırken Fenerbahçe Başkanı Ali Koç mücadelenin ardından çeşitli açıklamalar yaptı

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Ümraniyespor ile 3-3 berabere kaldıkları karşılaşmayı değerlendirdi. Başkan Koç'un açıklamaları şöyle: 

"BU BİR YOL KAZASI"

"Bu bir yol kazası. Panik olacak hiçbir şey yok. Bu başlangıç hayırlı olabilir. Takımımıza ve hocamıza sonuna kadar güveniyoruz"

"POZİSYON DIŞARIDA GELDİ"

"Size soruyorum penaltı mı? Dışarıda geldi. Hakem zaten sıkıntılı bir isim. Yöneten kadro iyi değildi. Her golde VAR'a gidildi. Her maçta çok fazla duruldu. Burada iki Avrupa maçı oynadık, hakemleri gördünüz. Bir 90 dakikada bu kadar hata olmaz."

"ŞU AN HAKEME KONSANTRE OLMAMALIYIZ"

"Şu an hakem üstüne konsantre olmamalıyız. O zaman sonuca bahane aramış oluruz. Ancak bir daha böyle olursa, tepkimiz farklı olur."

"YAŞAR KEMAL UĞURLU İÇİN GEÇEN SEZON KONUŞTUM"

"Yaşar Kemal Uğurlu için geçen sene konuştum, gerekirse devamını getiririm."

TRANSFER SÖZLERİ 

"Hoca gelmeden 4-5 oyuncu istiyordu. Buraya geldikten sonra fikri değişti, fırsatlar çıktı. Bizim camiada orta yol yok. Yine eleştiri var. Hocamız güveniyorum. Panik yapmamalıyız."

MAXI GOMEZ YANITI

"İmza atmadan isim açıklamayız. Maxi Gomez diyorsunuz, bugüne kadar bize neler yakıştırıldı! Sadece bize de değil, diğer takımlara da! Kamuoyu transfer istiyor değil. Bu yumurta-tavuk meselesi. Bazı medya mensupları, menajerlerle iş yapıyor."

 "10 EYLÜL'E KADAR SÜREMİZ VAR"

"Forvet en pahalı pozisyon. Maddi sıkıntı olunca, istediğinizi yapamazsınız. Transferin son döneminde çok farklı şeyler oluyor. Biz de onu bekliyoruz. 10 Eylül’e kadar süremiz var. Bekleyeceğiz."

 "KURAL DEĞİŞİKLİĞİ ÇOK DOĞRU OLDU"

"Yabancı sayımız, kurallar ne diyorsa o olacaktır. Çok doğru bir kural değişikliği oldu. Sayın Süleyman Hurma'nın fikriydi, doğru bir karardı. Bu yüzden de TFF olumlu baktı."

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Survivor All Star 2024 99. Bölüm Fragmanı izle Damar tıkanıklıklarını önlemenin 7 etkili yolu! Tarihte bugün ne oldu? 30 Nisan İşte tarihte güne damga vuran olaylar Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 23.Bölüm Fragmanı izle Gastroenterit (Mide Gribi) bahar aylarında daha sık görülüyor!