Fenerbahçe Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe Antalyaspor maçı için geri sayım başladı. Süper Lig'e bu sezon şampiyonluk hasretine son vermek isteyen Fenerbahçe, güçlü Akdeniz temsilcisi Antalyaspor'u konuk ediyor. Peki merakla beklenen Fenerbahçe Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe Antalyaspor maçı için artık heyecan dorukta. Süper Lig 2021-2022 sezonunun 2. hafta maçına sahne olan Fenerbahçe Antalyaspor maçı ile ilgili merak edilenleri bir araya getirdik...

FENERBAHÇE ANTALYASPOR MAÇI NE ZAMAN? 

Fenerbahçe Antalyaspor maçı bu akşam saat 21:45'de başlayacak ve mücadele beIN Sports HD1'den canlı yayınlanacak... 

FENERBAHÇE - ANTALYASPOR MAÇI MUHTEMEL 11'LERİ

FENERBAHÇEALTAY, TISSERAND, SERDAR, SZALAI, OSAYI, FERDI, GUSTAVO, SOSA, MUHAMMED, MESUT, ZAJC

 

ANTALYASPOR: BOFFIN, BÜNYAMİN, VEYSEL, NALDO, GÜRAY, NURİ, POLI, GHACHA, FREDY, MUKAIRU, WRIGHT

FENERBAHÇE'DE 5 EKSİK

Sarı-lacivertli takımda Antalyaspor maçı önce sakat oyuncuların sayısının fazla olması dikkati çekiyor. Fenerbahçe'de sakatlıkları bulunan Dimitrios Pelkas, Serdar Dursun, Mert Hakan Yandaş, Filip Novak ve İrfan Can Kahveci, Antalyaspor'a karşı forma giyemeyecek. Ekvadorlu futbolcu Enner Valencia'nın durumu ise müsabaka saatinde belli olacak.

KIM-MIN JAE OYNAYACAK MI?

Lisansı çıkarılan yeni transferlerden Güney Koreli stoper Min-jae Kim ise teknik direktör Vitor Pereira'nın görev vermesi halinde Fenerbahçe formasıyla ilk maçına çıkacak.

İSTANBUL'DAKİ MAÇLAR

Fenerbahçe, Antalyaspor ile İstanbul'da yaptığı 25 maçın 20'sini kazandı, 3'ünü kaybetti.

İki takım, İstanbul'da ilk kez 1982-1983 sezonunda karşı karşıya gelirken, bu müsabaka 1-1 sonuçlandı. Fenerbahçe, daha sonra iç sahada kırmızı-beyazlı ekiple yaptığı 24 maçtan 20'sini kazandı, birinde ise berabere kaldı. Sarı-lacivertliler, Akdeniz ekibine sadece 2012-2013'te 3-1, 2016-2017'de 1-0 ve 2019-2020'de ise aynı skorla mağlup oldu. 

İstanbul'daki lig maçlarında Fenerbahçe 57 kez fileleri havalandırdı, kalesinde ise 20 gol gördü.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Damar tıkanıklıklarını önlemenin 7 etkili yolu! Tarihte bugün ne oldu? 30 Nisan İşte tarihte güne damga vuran olaylar Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 23.Bölüm Fragmanı izle Kızıl Goncalar 17.Bölüm Fragmanı izle Gastroenterit (Mide Gribi) bahar aylarında daha sık görülüyor!