Fenerbahçe - Anderlecht Maçı ne Zaman, Hangi Kanalda?

Fenerbahçe ile Anderlecht UEFA Avrupa Ligi D Grubu dördüncü maçında karşı karşıya gelecek. 

Rakibiyle Belçika'da yaptığı maçta 2-0 geriye düşmesine rağmen, 2-2'lik beraberlikle sahadan ayrılan Fenerbahçe, sahasında kazanarak gruptan çıkma yolunda büyük bir avantaj yakalamaya çalışacak. 

Fenerbahçe - Anderlecht maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Beinsports'un haberine göre, Fenerbahçe'de Yassine Benzia, idari kararla Anderlecht maçın kadrosuna alınmadığı ve takımla antrenmana çıkmadığı belirtildi.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi D Grubu'ndaki dördüncü maçında yarın Belçika temsilcisi Anderlecht'i ağırlayacak.

Mücadeleyi, İsveç Futbol Federasyonundan hakem Andreas Ekberg yönetecek.

Ülker Stadı'nda saat 18.50'de başlayacak mücadele beIN Sport 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Hırvatistan'dan Dinamo Zagreb ve Slovakya'dan Spartak Trnava'nın da yer aldığı D Grubu'nda geride kalan 3 maçta birer galibiyet, beraberlik ve yenilgi alarak 4 puan toplayan sarı-lacivertliler, 2. sırada bulunuyor.

Rakibiyle Belçika'da oynadığı maçta 2-0 geriye düşmesine rağmen, 2-2'lik beraberlikle sahadan ayrılan Fenerbahçe, sahasında kazanarak gruptan çıkma yolunda büyük bir avantaj yakalamaya çalışacak.

Grupta tek puanını Fenerbahçe'den alan Anderlecht ise son sırada yerini alıyor.

8 Kasım perşembe akşamı Anderlecht ile yapılacak karşılaşma maç öncesi sarı-lacivertli kulüp taraftarlarına 'sağduyu' vurgusu yapıldı.


Fenerbahçe Beşiktaş Maçı Geniş Özeti ve Golleri! Esra Erol “Çocuk gelin” skandalını ortaya çıkardı! Tarihte bugün ne oldu? 29 Nisan tarihte güne damga vuran olaylar İYİ Parti'nin yeni genel başkanı Müsavat Dervişoğlu oldu Gelin 18.Bölüm Fragmanı izle Survivor All Star 2024 98. Bölüm Fragmanı izle